Cumparam bijuterii

Cumparam bijuterii din metale pretioase.

Suna acum: 0724.66.55.33

Suntem un grup de colectionari si pasionati de bijuterii din aur si argint.

Poate va intrebati de ce cumparam bijuterii…

Cumparam bijuterii  din mai multe motive.  Cumparam bijuterii in primul rand pentru ca reprezinta accesoriul cel mai folosit si cel mai cunoscut. Cumparam bijuterii pentru ca apreciem valoarea.

 

Cumparam Bijuterii

Pe o piata in care arta este sacrificata in favoarea comercialului este destul de greu sa gasesti accesorii unicat.

Produsele handmade au garantia autenticitatii si originalitatii, fiind alegerea ideala intr-o lume in care fiecare individ isi cauta identitatea si incerca sa fie cat mai diferit.

In ultimii ani, bijuteriile au atins extreme, podoabele s-au transformat in obiecte de arta de purtat. Bijuteriile sunt esenta feminitatii si elegantei.

Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori: face minuni. Bijuteriile au un mesaj bine definit: trebuie sa placa, sa acompanieze, sa impresioneze.

Bijuteriile insemna arta, istorie, fericire.

Numai ca sa treci in revista cuvintele expresive si forte diferite pentru bijuterii in limbile europene inseamna sa alcatuiesti un mic poem : bijoux in franceza, gioelli in italiana, joyas in spaniola, edelsteine in germana si jewels in engleza, caci bijuteriile se gasesc in toate colturile lumii.

De-a lungul timpului acestea au avut diverse intrebuintari de la elemente ce acopereau corpul, la obiecte de cult ce protejau purtatorii de spiritele rele pana la accesorii ce intregesc o tinuta, sau suveniruri ce-ti amintesc de zilele de vacanta.Bijuteriile sunt intotdeuna un cadou minunat ce inspira tandrete, eleganta, rafinament si un dezvoltat simt al frumosului. Indeplinesc de asemenea rolul unor veritabile izvoare istorice. Cumpar Bijuterii

Sunt precum o carte deschisa in paginile careia vedem scrise diverse etape ce marcheaza treptele dezvoltarii umane, pagini ce cuprind istoria si modul de viata a numeroase civilizatii.

Bijuteriile au scris istorie si continua sa scrie. In prezent oamenii cheltuie aproximativ 20 de trilioane de dolari pe bijuterii iar femeile petrec in medie un an din viata in incercarea de a se hotari cu ce sa se imbrace si accesorizeze.

Cumpar bijuterii din metale pretioase cu sau fara diamante. Cumpar bijuterii in Bucuresti si in tara.

Cumparam ceasuri

Cumparam ceasuri de lux (ceasuri de firma originale)

Suna acum: 0724.66.55.33

Suntem un grup de colectionari si pasionati de ceasuri delux, ceasuri de firma originale.

De ce cumparam ceasuri de lux ? Iata cateva motive pentru care oricare dintre noi ar fi dispus sa cumpere un ceas de firma. Ceasurile de lux nu măsoară doar timpul, ci şi prestigiul şi puterea!

“Pentru că timpul e preţios, la fel de preţioase ar trebui să fie şi instrumentele care îl măsoară” – au spus designerii faimoaselor orlogerii.

 

Seamaster Aqua Terre

Astfel, ceasul „Seamaster Aqua Terra” de la Omega costă, nici mai mult, nici mai puţin, de 50.000 de euro! La preţul acesta, e cam greu accesibil pământencelor de rând… Modelul „Premiere” de la orlogeria Chanel e un pic mai „ieftin” – 18.000 de euro, şi e disponibil în varianta albă şi neagră.

Unele case au ales să rafineze şi să perfecţioneze stilul masculin în materie de ceasuri: Chopard, Glashutte Original, Vacheron Constantin au creat ceasuri cu pietricele sclipitoare de diamante, cu brăţări albe şi cadran metalic, foarte sportive şi tehnice, dar finuţe şi elegante, în acelaşi timp.

Unele case de orlogerie de lux au rămas fidele materialelor nobile, precum sideful, în cazul bijuteriilor Dior şi Montblanc, diamantul la Van Cleef & Arpels sau Baume & Mercier şi aurul roz sau galben la Frederique Constant şi Parmigiani.

Frederique Constant

IWC, Leon Hatot şi Fred au mizat pe eleganţă şi feminitate şi şi-au pus numele pe câteva modele roz de ceasuri de damă, de-a dreptul superbe!

Piaget şi Breguet, prin noile lor modele de ceas, au dorit să aducă un omagiu artei, creând ceasuri senzaţionale, care îţi taie respiraţia, cu cadrane sculptate cu măiestrie în formă de camee sau orhidee! Fiecare cadran este diferit şi a fost realizat în aproape o lună de muncă. Preţul e, cu siguranţă, pe măsura muncii depuse şi pe măsura impresiei produse de superba capodoperă!

Colecţia „Reflet” de la Boucheron – casă cu o îndelungată tradiţie în orlogeria de lux, din 1858 – este compusă din ceasuri cu cadrane  pătrate, din aur alb sau galben, în care au fost inserate mici pietricele diamante.

Va asteptam sa ne contactati.

 • Cumparam ceasuri de lux, cumparam ceasuri de firma originale.
 • Cumparam deasemenea diamante si bijuterii din metale pretioase in Bucuresti si oriunde in tara.
 • Cumparam diamante,  evaluam diamante,  evaluam bijuterii.
 • Oferim intotdeauna pretul corect la cumparare ceasuri de lux si ceasuri de firma originale.

Cumparam diamante

Cumparam diamante. Oferim cel mai bun pret.

Suna acum: 0724.66.55.33

 

Suntem un grup de colectionari si pasionati de ceasuri, diamante si bijuterii.cumparam diamante

Seriozitate, corectitudine, profesionalism si  discretie – sunt cele 4 criterii pe care ne bazam in raport cu clientii nostri.

Cand spunem “cumparam diamante” o spunem cu toata seriozitatea.

De aceea sa fiti convinsi ca la noi orice tranzactie cu diamante se desfasoara in cele mai bune conditii iar pretul pe care il veti obtine la noi va fi cu siguranta nu numai unul corect ci si poate cel mai bun pret al zilei..

Cumparam bijuterii cu diamante sau alte pietre pretioase. Fie ca aveti bijuterii cu diamante sau diamante ca atare, trebuie sa stiti ca prima etapa dupa ce ne contactati este cea de evaluare.

Evaluarea diamantelor si a bijuteriilor este partea cea mai importanta a tranzactiei, pretul de cumparare stabilindu-se dupa aceasta evaluare.

Cumparam diamante si bijuterii

Criterii de evaluare

Evaluare diamanteCriteriile de baza ale evaluarii diamantelor, denumite “Cei 4 C“( dupa intialele cuvintelor din limba engleza), sunt:

1.Greutate în carate

2.Culoare (color)

3.Claritate (Clarity),

4.Taietura (Cut)

Sistemul celor patru C a fost stabilit în anii ’50 de Institutul American de Pietre Pretioase (Gemological Institute of America – GIA) si este acceptat ca atare de gemologi si oameni de afaceri.

 

Greutatea diamantelor (în carate)

Greutatea în carate defineste marimea unui diamant. Termenul “carat” provine din greaca veche unde “keration” era denumirea samburilor de roscova, folosiți în trecut ca si greutați etalon pentru cantarirea în balanțe a diferitelor marfuri de greutati relativ mici, inclusiv metalele prețioase. Aceste seminte au rara proprietate de a avea toate aceeasi greutate si dimensiune.

La începutul anilor 1900 “caratul” este standardizat ca unitate de masura internationala pentru diamante, echivaland cu 1/5 dintr-un gram, sau 0,20 grame. Caratul are ca subdiviziune “punctele”. Asfel 1 carat este format din 100 de puncte. În 1911 Romania adopta aceasta unitate de masura.

Trebuie sa va spunem ca noi cumparam diamante in orice greutate.

Culoarea diamantelor

În functie de culoare diamantele sunt împartite în doua grupe principale: colorless (incolore) si fancy. Cele mai des folosite în bijuterii sunt diamantele incolore. Acestea au diferite nuanțe începand cu “D” care este cel mai puțin colorat dintre toate pana la “Z” care este “cel mai” galben sau maroniu. Orice diamant care are o nuanța mai închisa decat “Z” este considerat ca fiind de tipul “fancy”. Diamantele incolore sunt mai rare în natura si din acest motiv sunt mai valoroase. Clasificarea culorii conform standardelor GIA (Gemmological Institute of America) începe cu litera D, urmand valorile descrescatoare din alfabet. Dupa litera J, diamantul capata o nuanța galbuie. Diferențele între fiecare litera este foarte mica, iar compararea culorilor diamantelor se face sub lumina speciala. Atunci cand sunt privite frontal, orice persoana tinde sa “clasifice” diamantele ca fiind între I si J.

Trebuie sa cunoasteti ca atunci cand cumparam diamante,  stabilim pretul si in functie de  culoarea diamantelor.

Atentie ! Cumparam diamante de orice culoare !

Scala culorilor diamantului conform standardelor GIA (Gemmological Institute of America):

 • D= cel mai ridicat grad de culoare al diamantului
 • E-F= aproape incolor+
 • G= aproape incolor
 • H= alb (incolor)
 • I-J= incolor cu usoare tente de culoare
 • K= galben pal
 • M, N-O, P, S-Z= colorat

D este bineinteles cea mai buna, cea mai rara si cea mai scumpa culoare. Unele diamante intra în zona de sfarsit a scarii culorilor, catre Z (de culoare galben deschis), nefiind însa culori speciale. Dintre culorile cele mai disponibile, cei mai multi cumparatori opteaza pentru culorile de la D la J, dupa sistemul GIA. Astfel, D-E-F sunt gradele “incolore”, iar G-H-I-J sunt cele “aproape incolore”.

Scala culorilor conform standardelor SDN ( Scandinavian Diamond Nomenclature):

 • River– incolor
 • Top Wesselton– aproape fara culoare
 • Wesselton– alb (incolor)
 • Top Crystal- alb pal
 • Crystal– nuanta galbuie
 • Top Cape- galben pal, foarte deschis
 • Cape– galben foarte deschis
 • Light Yellow– galben deschis
 • Yellow– galben

 

Diamantele Fancy

Diamantele în culori speciale, unice sunt numite oficial “Fancy”, fanteziste, si sunt foarte rare. Ele nu fac parte din scala standardizata a culorilor diamantului. Cele mai rare culori sunt rosu si violet, precum si combinațiile acestor 2 culori. Galben si maroniu sunt cele mai comune culori ale diamantelor, dar diamantele incolore sunt cele mai cunoscute si apreciate în industria bijuteriilor. În categoria diamantelor Fancy intra renumitele diamante albastre (“Hope”), verzi (“Dresden”), galben-portocaliu (“Incomparable”), rosii (“Hancock”) sau roz (provenite din mina australiana Argyle).

Claritatea diamantelor

Claritatea unui diamant face referire la gradul de impuritați pe care il poate avea un diamant studiat cu ochiul liber sau cu ajutorul unei lupe care mareste de 10 ori. Doar aprox. 5% din diamantele naturale gasite sunt pure si au totodata o marime corespunzatoare unei foarte bune valorificari. Specialistii denumesc aceste impuritați, “incluziuni”. Tipul, numarul si locația incluziunilor poate deseori identifica individual diamantele. Cu cat are mai puține impuritați cu atat diamantul este mai valoros.

Atentie ! Cand cumparam diamante si stabilim pretul, verificam si luam in calcul si claritatea diamantelor.

Cumparam diamante de claritatea cea mai buna dar cumparam diamante si din celelate grupe de claritate.

Standarde de claritate:

 • FL (Flawless): Fara incluziuni interne sau puncte externe. Reprezinta nivelul maxim de claritate si corespunde diamantelor rare si foarte scumpe
 • IF (Internally flawless): Fara incluziuni în interor dar cu posibile minuscule imperfecțiuni externe
 • VVS-1 (Very Very Small inclusion 1): De obicei este vorba despre o singura, mica incluziune, vizibila cu o lupa de 10X doar de un ochi expert.
 • VVS-2 (Very Very Small inclusion 2): Incluziunile sunt foarte greu de observat cu lupa de 10x.
 • VS (1-2)* (Very Slightly Imperfect): Incluziunile se pot vedea cu lupa de 10x dar nu cu ochiul liber.
 • SI (1-2)* (Slightly Imperfect): Incluziunile se pot vedea cu usurința cu lupa de 10x.
 • I (1-2-3)* (Imperfect): Incluziuni vizibile cu ochiul liber.

Exista, de asemenea, diamante „Eye Clean”: fara incluziuni vizibile cu ochiul liber

Taietura diamantelor (cut)

Instrument pentru slefuirea diamantelor, cu un diamant monocristalin

Taietura indica modul cum este taiat diamantul si îi confera acestuia stralucire. Se refera la proporțiile si finisajul diamantului. Dintre cei 4 C, taietura este singura contribuție adusa de mana omului, transformand o piatra prețioasa bruta, neslefuita într-un diamant fațetat si slefuit în diverse forme. Dupa mii de experimente de-a lungul anilor, folosind formule matematice precise, taietorul-slefuitorul de diamante transforma în ziua de azi un diamant brut într-o piatra stralucitoare care reflecta si refracta lumina.

În 1919 Marcel Tolkowsky descopera cel mai bun compromis teoretic datorita caruia modul de taiere al unui diamant îi poate conferi acestuia stralucire deosebita.

Atunci cand cumparam diamante si le evaluam , verificam si luam in calcul si taietura (finisajul) diamantelor.

Atentie ! Cumparam diamante cu orice tip de taietura, cumparam diamante indiferent de gradul de finisare.

Moduri de taieturi

Taierea în fatete este un procedeu prin care o parte din lumina cazuta pe suprafata plana a unei fatete foarte bine lustruite, este reflectata ca de o oglinda, punand în evidenta stralucirea pietrei. O alta parte din lumina care patrunde în diamant este refractata si reflectata de fatetele din partea sa inferioara, dand nastere asa numitelor “focuri” ale pietrei.

Cea mai cunoscuta si mai raspandita taietura a diamantului este briliantul rotund. Briliantul clasic comporta 57 fatete.

Modurile de taieturi sunt:

 • ideal
 • optim
 • bun
 • standard
 • mediu

Forme

Briliant tip Eppler

Forma este rezultatul final al procesului de taiere si slefuire a diamantului. Exista numeroase forme:

 • Briliant
 • Smerald
 • Baquette
 • Marquise
 • Trillion
 • Princess

 

Va asteptam sa ne contactati.

Cumparam diamante si bijuterii cu diamante in Bucuresti si oriunde in tara.

Cumparam deasemenea ceasuri de lux, cumparam ceasuri de firma originale.

Cumparam diamante,  evaluam diamante,  evaluam bijuterii.

Oferim intotdeauna pretul corect la cumparare diamante si ceasuri de lux.

Cumparam aur

Cumpar aur la cel mai bun pret al zilei.

Suna acum: 0724.66.55.33

Cumpar aur cu plata pe loc, indiferent de calitate. Cumpar bijuterii din aur, monezi din aur si orice alt obiect din aur.

Pretul de cumparare al aurului este in functie de cotatia aurului la bursa.

Verificati pretul de cumparare aur,  afisat pe site. Sunati in prealabil la 0724.66.55.33 pentru a va informa si a evita astfel orice fel de neplacere.

Pretul gramului de aur poate creste sau poate sa scada in functie de cotatiile bursei, de calitate si de cantitate.

Cumparam orice obiect din aur: biijuterii aur, lingouri de aur, fragmente, monezi de aur, bijuterii rupte, dinti din aur…etc.

Fata de preturile din tabelul urmator, pot interveni modificari  in functie de cotatiile bursei din ziua respectiva si de cantitatea tranzactionata.

Pret aur

monezi-din-aur
Preturile sunt informative si negociabile !!!

 

Primim orice tip de obiecte din aur, indiferent de stare: monezi, lanturi, bratari, coliere, inele, medalioane, brose, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, lingouri si absolut orice alt obiect din aur.

Cumparam toate tipurile de aur indiferent de culoare: aur rosu, aur galben, aur alb.

Cumpar aur indiferent de calitate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Daca aurul tau nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a va asigura cel mai bun pret posibil.

Cumparam argint

Cumpar argint in Bucuresti si in tara.

Suna acum: 0724.66.55.33

 

cumpar argintCumparam argint: bijuterii, obiecte, monede, argint industrial, sarme, bari, tacamuri, vesela pentru topit. Cumpar argint la cel mai bun pret.

Pretul de cumparare argint este negociabil in functie de cantitate, puritate si de cotatiile bursei din ziua respective

 

 

Pret argint

Cumpar argint la urmatoarele preturi:pret-gram-argintPreturile sunt informative si negociabile !!!

Pretul argintului poate diferi de cel afisat, in functie de cantitatea atranzactionata si de cotatiile bursei din ziua respectiva.

Consultati-ne pentru mai multe detalii !!!… Sunati la 07204.66.55.33

In urma incheierii tranzactiilor, banii se vor primi cash fara a va percepe vreun comision sau vreo taxa.

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membre UE si care se vor aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru a procesa datele dumneavoastra personale in mod transparent si cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiati conform legii. --- Accept