Cumparam electronice de orice fel.

Suna acum: 0724.66.55.33

cumparam-electronice-amanet

Ai investit bani in ele si chiar daca au pierdut o parte din valoare in timp, ele pot inca fi o modalitate prin care poti obtine sume importante de bani. Orice aparat electronic il poti vinde direct pentru un pret corect sau il poti amaneta la noi pentru o perioada de timp. Orice dispozitiv electronic poate fi oferit drept garantie pentru a obtine instant sumele de bani de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie. Iti vei recupera aparatul electronic indata ce platesti suma pe care o ai de returnat, iar acesta iti va fi inapoiat in aceeasi stare in care l-ai lasat.

Cumparam electronice sau primim un cumul de echipamente pentru a acoperi suma dorita. Televizoare, aparate foto, laptopuri, calculatoare, dvd-playere, camera video, tablete PC, telefoane si multe altele fac parte din gama de aparate electronice de care suntem interesati.

Practic orice aparat electronic functional si care mai are o valoare de piata poate fi vandut sau amanetat (depus ca si garantie la obtinerea unui imprumut).

Valoarea echipamentelor electronice este stabilita de catre specialistul nostru pe loc, tranzactia efectuandu-se numai in conditiile legii.