Am pornit din dorinta de a le oferi oamenilor sansa sa isi indeplineasca visurile! Cu noi iti vei castiga libertatea financiara mult dorita si iti vei construi cariera de succes la care ai visat din totdeauna !

Care sunt visurile tale?
women-beach-1240x465

Fie ca iti doresti mai mult timp liber pentru tine si familia ta, sau ai nevoie de mai multi bani pentru cumparaturi si de ce nu, sa iti poti permite excursia mult dorita!

Online-bazar iti ofera solutia perfecta, fara nici o investitie din partea ta, iti oferim castiguri maxime si sigure!

Gold-or-silver-jewelry-1

Iti plac bijuteriile? Vrei sa intri in industria frumusetii si sa castigi bani?

Nu mai sta pe ganduri, aplica pentru postul de colaborator Online-bazar.ro si iti vei putea indeplinii toate visurile!!!

Castiga bani cu Online-bazar.ro

1. Vanzand produsele de pe catalogul Online-bazar.ro
(Alatura-te echipei Online-bazar.ro si vei primii gratis un catalog cu cele mai noi Bijuterii din argint aparute pe piata, care sunt disponibile numai pe cataloagele Online-bazar.ro)
-Poti avea un profit de pana la 40% din comenzile clientilor, la inscriere Online-bazar.ro iti va trimite gratis un catalog cu cele mai noi bijuterii din argint aparute pe piata, simplificandu-ti vanzarea, prin simpla prezentare a catalogului.
2. Vei primii asistenta pe intrega colaborare!
(expertii nostri in vanzari iti stau la dispozitie pe tot parcursul colaborarii, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi)

Castiga bani cu Online-bazar.ro fara nici o investitie din partea ta, castiguri exceptionale cu riscuri 0 !!!

Completeaza formularul de mai jos, e simplu… scrie la subiect „Vreau sa devin colaborator” si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membre UE si care se vor aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru a procesa datele dumneavoastra personale in mod transparent si cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiati conform legii. --- Accept