Livrarea produselor catre dvs. se face prin intermediul firmelor de curierat cu care avem incheiate contracte. Costul livrarii produselor este afisat in fiecare pagina de produs. Taxa de livrare nu este inclusa in pretul produsului.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati de la „online-bazar.ro”, insa in cazul in care nu sunteti, articolele pot fi returnate.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare, iar in cazul articolelor de incaltaminte sa aiba cutia originala). Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.


Este necesar sa ne anuntati in termen de maximum 3 zile de la primirea coletului in cazul in care doriti sa il returnati apeland numarul de tel 0731.11.33.55 sau un mesaj folosind formularul de contact din pagina Contact 

(Veti lua legatura cu un Operator al departamentului Retururi, caruia ii veti comunica Articolul pe care doriti sa-l returnati, si ceea ce doriti in schimbul acestuia)

Veti primii automat un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii).

Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit.

ATENTIE !!! Nu acceptam retururi expediate prin Posta Romana (PrioriPost)!

Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in cazul in care aceasta este disponibila sau un articol diferit, cu achitarea eventualei diferente de plata.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe „online-bazar.ro”  sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur).

Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport.

Nu acceptam colete cu ramburs!

In maxim 15 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului.

* Articole achizitionate cu Pret Promotional nu pot fi returnate!

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membre UE si care se vor aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru a procesa datele dumneavoastra personale in mod transparent si cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiati conform legii. --- Accept