Servicii

Recente in magazin

ONLINE BAZAR –  Amanet NON STOP, aur, argint, ceasuri, diamante, electronice

Online Bazar este o institutie financiara non-bancara ce ofera imprumuturi rapide, pe o perioada scurta de timp, pe baza unor garantii reale. Ce anume se accepta ca si garantie, difera de la o casa amanet la alta. Serviciile noastre sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.

Procedura noastra de cumparare ofera clientilor siguranta, confidentialitatea datelor si nu in ultimul rand profesionalism. Aduceti aurul, argintul, diamantul, ceasul sau orice obiect de valoare acum, noi il evaluam, iar  dvs. iesiti cu banii in buzunar. Este atat de simplu!

Cumparam aur, cumparam argint, cumparam diamante, bijuterii, ceasuri de lux, electronice etc.

Cumpar bijuterii din aur, monezi din aur si orice alt obiect din aur. Pretul de cumparare al aurului este in functie de cotatia aurului la bursa. Pretul gramului de aur poate creste sau poate sa scada in functie de cotatiile bursei, de calitate si de cantitate.

Cumparam orice obiect din aur: biijuterii aur, lingouri de aur, fragmente, monezi de aur, bijuterii rupte, dinti din aur…etc. Fata de preturile din tabelul de pret aur, pot interveni modificari in functie de cotatiile bursei din ziua respectiva si de cantitatea tranzactionata.

Cumparam ceasuri din aur indiferent de stare, vechime, sau daca functioneaza. Daca ceasul dumneavoastra functioneaza (este in buna conditie) sau este produs de un producator consacrat, expertii nostri il vor evalua si veti primi mai mult decat valoreaza cantitatea de aur din care este produs.

Cumparam diamante si orice bijuterii sau obiecte ce contin aur, argint si diamante indiferent de starea acestora: monezi, lanturi, bratari, coliere, inele, medalioane, brose, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, lingouri si absolut orice alt obiect ce contine aceste elemente.

Cumparam toate tipurile de aur indiferent de culoare: aur rosu, aur galben, aur alb. Cumparam toate tipurile de aur indiferent de karate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.

Daca aurul sau argintul tau nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a va asigura cel mai bun pret posibil.

AMANET NON STOP: 0769.33.38.33