Servicii

Recente in magazin

Primim in regim Amanet Argint.

Suna acum: 0724.66.55.33

Amanet Argint

Nu a existat un moment mai bun pentru vânzarea argintului!

Cu preţul curent pe piaţă pentru argint, aveţi o şansă unică de a transforma toate bijuteriile dvs. vechi, nedorite, din argint, în numerar rapid. Puteţi achita unele facturi restante sau puteţi pleca în vacanţa mult dorită. Online Bazar vă va ajuta să faceţi posibil acest lucru.

Online Bazar vă va plăti cel mai ridicat procent posibil din valoarea evaluată a argintului dvs. Nu vă lasati pacaliti de alti cumparatori din piata care va vor plati doar 15% până la 35% din valoarea reala. Desigur, si noi suntem în afaceri pentru a face profit, dar nu credem în obţinerea de avantaje financiare în detrimentul clienţilor noştri.

Volumul de argint tranzactionat de noi este suficient de ridicat, iar marja noastră suficient de joasă pentru a ne permite să vă plătim suma cea mai ridicată din industrie astăzi!

Personalul nostru foarte bine pregatit va evalua calitatea argintului, efectueaza un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia, cantareste marfa pentru evaluare si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

Astfel, in urma expertizei pe care o vom realiza asupra argintului pe care doriti sa il vindeti, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.

Pe langa faptul ca va oferim posibilitatea de a ne vinde direct obiectele din argint pe care le detineti, Online Bazar ofera totodata si posibilitatea de imprumuturi prin amanet argint.

Va sfatuim ca in cazul in care doriti sa vindeti argint si nu doriti sa luati un imprumut prin amanet, sa va asigurati ca bijuteriile se afla intr-o stare cat se poate de buna. Va asiguram ca suntem dispusi sa cumparam obiecte din argint de orice tip, de la lanturi, cercei, inele, bratari, lanturi, tacamuri..etc

 

Exemplu reprezentativ

Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.

Pentru un imprumut de 1000 lei, pe o perioada de 1 an, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 1095 lei comision(109,5%) + suma imprumutata, adica un total de 2095 lei.

Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,2% si 1,5% pe zi.

DAE minim anual – 73%
DAE maxim anual – 547,5%

 

Ai intrebari?  Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.