Servicii

Recente in magazin

Primim in regim Amanet Auto

Suna acum: 0724.66.55.33

Ai nevoie de o suma de bani mai mare, iar cunostintele si prietenii nu te pot ajuta? Daca nu vrei sa faci rata la banca pentru a-ti rezolva problema, o buna optiune o reprezinta amanetul auto, care iti ofera pana la 55% din contravaloarea masinii, pe loc.

Principalul avantaj al amanetului auto il reprezinta rapiditatea cu care poti intra in posesia banilor. Daca, in cazul bancilor, trebuie sa treaca mai mult de o saptamana, prin  Amanet Auto iti primesti banii in doar 30 de minute.

Amanetul auto este o optiune nu doar pentru cei care detin o masina si au nevoie de un imprumut urgent, ci si pentru cei care au iahturi, skyjet-uri, barci sau vaporase, utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere sau alte vehicule folosite in constructii sau in agricultura. Comisionul este cuprins intre 0.16% si 0.33% pe zi, in functie de suma de care ai nevoie si perioada contractata.

Procesul de acordare a creditului de acest gen este foarte simplu. Cu un singur apel, un consultant iti ofera toate informatiile necesare si iti evalueaza bunul pe care doresti sa-l oferi drept garantie, urmand ca, ulterior, sa te deplasezi la sediu pentru a semna contractul si a preda actele necesare.

Amanet auto. Acte necesare pentru a-ti amaneta masina.

Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, Amanet Auto iti ofera imprumut rapid pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea extinderii cu alte 14.
Pentru aceasta, ai nevoie de urmatoarele acte:
•    cartea de identitate a proprietarului
•    cartea de identitate a autoturismului
•    certificatul de inmatriculare a autoturismului (talonul)
•    CUI, act constitutiv si stampila  (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma).

Returnarea autoturismului se face dupa achitarea creditului (imprumutul si comisionul). In cazul in care nu poti achita creditul contractat, nu ramai fara masina. Prin optiunea Amanet Auto ti se ofera posibilitatea de a o vinde, direct din parcul auto. Poti veni oricand cu posibili client, la vizionare. Dupa ce o vinzi, achiti imprumutul si comisionul si tu ramai cu diferenta.
Exista in viata fiecarui om situatii neprevazute, cand apar urgente financiare: probleme de sanatate, diverse reparatii, somaj, evacuare, plata salariilor etc). Asadar, apeleaza fara emotii la Amanet Auto atunci cand ai nevoie de o suma consistenta de bani, insa nu vrei sa fii dator prietenilor sau bancilor. Aceasta este cea mai rapida solutie de a intra in posesia banilor, iar conditiile de creditare sunt foarte flexibile si transparente.

 

Exemplu reprezentativ

Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.

Pentru un imprumut de 1000 lei, pe o perioada de 1 an, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 1095 lei comision(109,5%) + suma imprumutata, adica un total de 2095 lei.

Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,2% si 1,5% pe zi.

DAE minim anual – 73%
DAE maxim anual – 547,5%

 

Ai intrebari? Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.