Servicii

Recente in magazin

amanet non stop

Amanet NON STOP

Datorita timpurilor pe care le traim si a conditiilor din ce in ce mai grele de acordare a unui imprumut bancar, multi oameni aleg varianta de rezerva: casa amanet. In ziua de azi o casa de amanet, accepta orice obiect de valoare care iti apartine atunci cand iti doresti un imprumut pe termen scurt. Beneficiezi de o evaluare rapida si corecta, iar acordarea creditului se face imediat.

Online Bazar este o institutie financiara non-bancara ce ofera imprumuturi rapide, pe o perioada scurta de timp, pe baza unor garantii reale. Ce anume se accepta ca si garantie, difera de la o casa amanet la alta.Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
Cum functioneaza un astfel de imprumut? Este o modalitate rapida de a imprumuta bani, fara un cec sau alte probleme. Singura necesitate este ca obiectele ce se prezinta ca si garantie, sa fie proprietatea celui care solicita imprumutul. Imprumuturile se acorda de catre casa amanet pe baza multor tipuri de garantii: aur, argint, electronice, bijuterii, electrocasnice, autoturisme chiar. Cele mai utilizate bunuri ca si garantii sunt bijuteriile de aur, argint. Orice casa amanet are printre serviciile de top „amanet aur, amanet argint, amanet electronice, etc”.

Cumparam aur, argint, diamante, ceasuri, electronice

Amanet Aur

Dupa parerea noastra, aurul este unul din bunurile cele mai de pret. Este mai presus de orice moneda de schimb, poate fi folosit ca si modalitate de schimb in orice moment si la orice casa amanet. Este poate unul din cele mai comune garantii pentru imprumuturile amanetare. Noi oferim si serviciul de cumparare. Calitatea si tipul aurului sunt decisive in stabilirea pretului. De un lucru puteti fi siguri, suntem o casa de amanet care-si respecta clientii, iar evaluarea va fi rapida si extrem de corecta, bazandu-se pe gramaj, puritate, gradul de uzura si forma.
Oferim imprumuturi banesti garantate cu aur de orice tip 8k – 24k, indiferent de forma, fie ca sunt bijuterii intregi sau rupturi. Cumpar aur este unul din serviciile care ne reprezinta. Clientii nostri sunt importanti, dar ceea ce conteaza este in primul rand obiectul adus ca si garantie sau spre vanzare. De aceea toti clientii vor fi tratati cu acelasi respect, idiferent de clasa sociala, apartenenta religioasa sau etnica.

Amanet Argint

Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare. Cumpar argint este de asemenea una din activitatile noastre. Ca si in cazul aurului, ceea ce conteaza pentru noi este calitatea argintului, in procesul de evaluare. Cumpar argint si in functie de gramaj, grad de uzura, forma se va stabili pretul corect. Oferim tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare intr-un ambient placut si civilizat.
Contractele de amanet la casa amanet se incheie pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungire.
Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii comisionului pe care casa amanet il percepe. Perioada minima in care se incheie un contract este de 5 zile. Oricine are un bun valid pe care il poate prezenta ca si garantie este un potential client.

Amanet Electronice

Ai un telefon GSM, un aparat electronic, un laptop sau un sistem audio? Noi va putem oferi valoarea lor reala punandu-va la dispozitie, rapid, suma de bani de care aveti nevoie.
Cumparam telefoane, amanet electronice, cumparam laptopuri, cumparam gadget-uri si cumparam orice dispozitiv electronic in stare de functionare: de la televizoare LED pana la mini tablete.
Daca ai nevoie de bani pentru o perioada limitata de timp, poti lasa garantie la noi orice produs electronic functional, pentru o luna sau pentru o perioada stabilita. Il vom evalua corect, la pretul si valoarea de pe piata.
Cumparam GSM, orice telefon, smartphone sau tableta in stare de functionare. Chiar daca mereu apar modele noi, varfuri noi de gama, telefonul tau inca valoreaza o anumita suma de bani. Poti face rost de bani cumparand un model mai simplu, mai ieftin, iar noi iti cumparam GSM-ul tau la pretul corect al pietei.

Oferim de asemenea, in afara serviciilor de amanet, si servicii de vanzare – cumparare. Cumpar aur, cumpar argint, bijuterii de lux, electrice, electronice, ceasuri de lux. In acelasi timp, oricare dintre acestea poate fi oferit spre vanzare. Preturile noastre sunt fara concurenta, dupa cum o spun chiar clientii nostri.
Atunci cand un imprumut bancar nu va este la indemana, din cauza conditiilor impuse sau a termenului de acordare, puteti apela serviciile noastre cu cea mai mare incredere. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau firma, Casa Amanet Online Bazar va este alaturi atunci cand aveti nevoie urgenta de un imprumut banesc.

 

Ai intrebari?  Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.