Servicii

Recente in magazin

Amanet bijuterii din aur&argint

Pentru noi, bijuteriile sunt atat frumoase, cat si valoroase. Daca aveti bijuterii deteriorate, fragmente din bijuterii valoroase (din aur, argint sau alte metale pretioase), bijuterii care nu va plac sau unele primite cadou, dar care nu au un design deosebit, va asteptam cu acestea la oricare dintre agentiile noastre. Noi le vom evalua din punct de vedere al calitatii aurului sau a altor metale si pietre pretioase care se regasesc in acestea.

Se intampla uneori ca unele bijuterii sa se deterioreze prea mult si sa nu mai poata fi purtate. In acest caz, e timpul sa le valorificati si sa obtineti bani pe ele, bani pe care ii puteti folosi ulterior pentru a va cumpara alte bijuterii. Un fragment de lantisor sau un lantisor aur in stare nu foarte buna, adica rupt, o verigheta sau un inel zgariat, taiata sau indoita, un ac de cravata deteriorat sau orice bijuterie care a fost afectata fizic/chimic, deci mai ales din punct de vedere al imaginii si care nu mai are valoarea de odinioara, toate isi mentin valoarea datorita faptului ca discutam de un metalului pretios!

Noi amanetam/cumparam aur si argint sub forma de bijuterii deteriorate, invechite sau demodate. Timpul lasa mereu urme, dar nu poate sterge deloc din valoarea unui metal pretios. Daca aveti bijuterii din aur sau argint, va invitam in oricare din agentiile noastre pentru a afla ce suma de bani puteti obtine pe ele!

 

Ai intrebari? Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.