Primim in regim amanet electronice

Suna acum: 0731.11.33.55

Online Bazar oferă împrumuturi de tip amanet pentru o gamă larga de electronice.

Televizoare de tip Plasma, LCD sau LED, Laptopuri, Telefoane mobile, Camere video si multe altele.

Zilnic incercam sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie.

Membrii echipei noastre vor evalua atat starea functionala cat si starea estetica a electronicelor si electrocasnicelor dumneavoastra. Parametrii constatati, impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi drept imprumut.

Magazinele de amanet nu sunt cel mai bun loc pentru a renunţa la marfă furată, în ciuda a ceea ce vedeţi la televizor sau în filme. Magazinele de amanet sunt puternic reglementate de lege, lucreaza foarte îndeaproape cu oficialii de aplicare a legii şi îşi instruiesc personalul să fie atent şi să identifice proprietatea furată.

In plus, pentru preintimpinarea unor astfel de cazuri, compania noastra va va incuraja sa faceti dovada proprietatii bunurilor (fie prin facturi vechi, certificate de garantie, accesorii etc.) prin oferirea drept imprumut a unei sume mai mari decat in lipsa acestora.

 

Imprumuturi acordate:

LED TV Samsung Laptop HP Envy Iphone 4S SONY Camcorder Monitor LCD Acer
iPad 3 Samsung Galaxy S3 LED TV Phillips Laptop Macbook Vertu Ascent Ti

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membre UE si care se vor aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru a procesa datele dumneavoastra personale in mod transparent si cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiati conform legii. --- Accept