Servicii

Recente in magazin

Primim in regim Amanet Electronice

Suna acum: 0724.66.55.33

Online Bazar oferă împrumuturi de tip amanet pentru o gamă larga de electronice.

Televizoare smartTV, Laptopuri, Telefoane mobile, Camere video, si multe altele.

Zilnic incercam sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie.

Membrii echipei noastre vor evalua atat starea functionala cat si starea estetica a electronicelor si electrocasnicelor dumneavoastra. Parametrii constatati, impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi drept imprumut.

Magazinele de amanet nu sunt cel mai bun loc pentru a renunţa la marfă furată, în ciuda a ceea ce vedeţi la televizor sau în filme. Magazinele de amanet sunt puternic reglementate de lege, lucreaza foarte îndeaproape cu oficialii de aplicare a legii şi îşi instruiesc personalul să fie atent şi să identifice proprietatea furată.

In plus, pentru preintimpinarea unor astfel de cazuri, compania noastra va va incuraja sa faceti dovada proprietatii bunurilor (fie prin facturi vechi, certificate de garantie, accesorii etc.) prin oferirea drept imprumut a unei sume mai mari decat in lipsa acestora.

Imprumuturi acordate:

TelevizoareLaptop-uriTelefoaneTableteAparate Foto
 
 
 

Exemplu reprezentativ

Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.

Pentru un imprumut de 1000 lei, pe o perioada de 1 an, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 1095 lei comision(109,5%) + suma imprumutata, adica un total de 2095 lei.

Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,2% si 1,5% pe zi.

DAE minim anual – 73%
DAE maxim anual – 547,5%

 

Ai intrebari? Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.