Servicii

Recente in magazin

Primim in regim amanet trotinete electice

Suna acum: 0769.333.833

 

Online Bazar Amanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru urmatoarele marci de trotinete electrice :

 
  • Xiaomi
  • Freewheel
  • Urban Glide Ride
  • E-TWOW
  • Cecotec 
  • Myway Inokim
  • Smartbalance
  • Segway

Puteti obtine preturi avantajoase pentru obiectele pe care doriti sa le lasati in regim de amanet sau sa le vindeti.

 

Echipa noastra va evalua bunul dvs atat din punct de vedere estetic cat si functional, astfel incat pretul final oferit sa fie conform cu valoarea actuala de piata a produsului dumneavoastra.

Imprumutul  se realizeaza in baza unui contract de amanet pe o perioada de minim 5 zile si maxim 30 zile calendaristice cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei Online Bazar Amanet. Comisionul poate varia intre 0.5% si 1.5% pe zi, in functie de promotia din agentia unde se incheie contractul.

Exemplu: Pentru un imprumut de 300 lei pe o perioada de 10 zile, cu un comision de 0.5%, la terminarea perioadei contractuale veti achita 15 lei comision + suma imprumutata. Adica, un total de 315 lei.

Compania noastra nu incurajeaza amanetarea bunurilor furate. In acest sens, putem cere clientilor sa prezinte dovada achizitiei, astfel obtinand si un pret mai mare pentru bunurile ce doresc a fi amanetate.

 

 

Exemplu reprezentativ

Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.

Pentru un imprumut de 1000 lei, pe o perioada de 1 an, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 1095 lei comision(109,5%) + suma imprumutata, adica un total de 2095 lei.

Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,2% si 1,5% pe zi.

DAE minim anual – 73%
DAE maxim anual – 547,5%

 

Ai intrebari? Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.