Servicii

Recente in magazin

Primim in regim Amanet Genti de Lux

Suna acum: 0769.333.833

Online Bazar Amanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru genti de lux

Cumparam si oferim imprumuturi de tip amanet pentru genti de lux de la designeri cunoscuti. Daca ai o geanta de la un brand international de lux si vrei sa o vinzi sau sa obtii un imprumut cu ajutorul ei, Online Bazar Amanet iti va face o evaluare a gentii si iti va oferi o suma in baza unor caracteristici estetice si functionale. Ce trebuie sa stii inainte sa vii intr-una dintre agentiile noastre este ca acceptam doar branduri autentice precum: 

Louis Vuitton, Hermes, Chanel, Gucci, Prada, Yves Saint Laurent, Valentino, Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Fendi, Michael Kors, Furla, Philipp Plein, Lancel, Coach si altele.

Vino in una din Online Bazar Amanet Daca vrei o evaluare in avans, completeaza formularul urmator ca sa primesti o oferta de pret:

Cum evaluam gentile

Gentile de lux sunt unele dintre bunurile cele mai ravnite de pasionatii de moda, de aceea dorim sa ne asiguram de autenticitatea lor inainte de a le cumpara sau de a oferi un imprumut de tip amanet. Marile case de moda pun mare pret pe detalii, pe care colegii nostri le cunosc si le pot depista in cadrul evaluarii.

  • Cusaturi – acestea trebuie sa fie atent realizate si cu tesaturi calitative;
  • Calitatea materialelor – este un factor important. Gentile de lux sunt confectionate, de obicei, din piele si sunt placute la atingere;
  • Eticheta – aceasta este cusuta, si nu lipita, iar brandul este usor de citit si de recunoscut, fara greseli de tipar;
  • Fermoar – dintii sai trebuie sa functioneze fara impedimente si sa nu aiba defecte care sa ii scada valoarea;
  • Starea gentii – cu cat geanta este intr-o stare mai buna, cu atat pretul oferit de Online Bazar Amanet va fi mai mare.

Care este procedura de amanetare a gentilor

Consideram clientii partenerii nostri si de aceea le oferim preturi atractive si ne asiguram ca serviciile si produsele oferite raspund cerintelor acestora.

Serviciul de amanet genti de lux se realizeaza in baza unui contract de amanet semnat de catre client, cu posibilitate de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei noastre. Comisionul poate varia intre 0.1 % si 1% in functie de suma imprumutata si promotia activa din agentia unde se incheie contractul de amanet.

Exemplu: Pentru un imprumut de 1500 lei cu un comision de 0.9%, vei plati 13.5 lei comision pe zi.

Beneficiile vanzarii sau amanetarii gentii tale

Indiferent de motivul pentru care vrei sa vinzi sau sa amanetezi o geanta de la un cunoscut designer international, Online Bazar Amanet iti poate oferi suma potrivita, in functie de caracteristicile acesteia. Dupa evaluarea gentii si stabilirea pretului ei, iti oferim pe loc contravaloarea ei sau imprumutul.

Daca decizi sa o imprumuti in regim amanet, pe toata durata contractului esti inca proprietarul gentii tale de lux. Noi ne asiguram sa o pastram intacta si in siguranta pana cand vei achita imprumutul.

Vino in agentiile Online Bazar Amanet sau completeaza formularul de evaluare!

 

Exemplu reprezentativ

Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.

Pentru un imprumut de 1000 lei, pe o perioada de 1 an, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 1095 lei comision(109,5%) + suma imprumutata, adica un total de 2095 lei.

Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,2% si 1,5% pe zi.

DAE minim anual – 73%
DAE maxim anual – 547,5%

 

Ai intrebari? Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.