Servicii

Recente in magazin

Primim in regim amanet Ceasuri de Lux

Suna acum: 0724.66.55.33

Online Bazar oferă împrumuturi de tip amanet pentru o gamă largă de brand-uri de ceasuri de lux, cum ar fi: Omega, Tag Heuer, Rolex, Cartier, Ebel, Breitling, Patek Phillipe, Panerai, Audemars Piguet, Franck Muller şi altele.

Cand vorbim de ceasuri de lux, suntem printre putinii specialisti din Romania care stiu sa identifice cu adevarat valoarea unui ceas de calitate. Echipa noastra specializata va analiza ceasul pe care doriti sa il vindeti, va va asigura de autenticitatea acestuia si, in urma expertizei, va va oferi pretul corect.

In cazul in care nu sunteti siguri daca ceasul pe care il aveti de vanzare este sau nu valoros, noi suntem cei care il vom evalua si va vom da pretul corect. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aduceti ceasul pe care doriti sa il vindeti si plecati cu banii.

Nu va lasati pacaliti de impostori! Online Bazar ofera o gama larga de servicii si va garantam ca va vom oferi cel mai bun pret pe care il puteti obtine pe piata, avand in vedere ca lucram cat se poate de deschis si stim care este valoarea adevarata a obiectelor dumneavoastra.

Oferim corectitudine, profesionalism, confidentialitate !

Ceasuri populare:

Patek PhilippeCartierRolexIWC SchaffhausenPanerai
Audemars PiguetOmegaBreitlingChanelChopard

Si nu uitati, la Online Bazar cumparam ceasuri de lux, ceasuri de firma originale.

 

Exemplu reprezentativ

Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.

Pentru un imprumut de 1000 lei, pe o perioada de 1 an, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 1095 lei comision(109,5%) + suma imprumutata, adica un total de 2095 lei.

Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,2% si 1,5% pe zi.

DAE minim anual – 73%
DAE maxim anual – 547,5%

 

Ai intrebari?  Foloseste formularul si iti raspundem in cel mai scurt timp.