Primim in regim amanet ceasuri de lux.

Suna acum: 0731.11.33.55

 

Seamaster Aqua TerreOnline Bazar oferă împrumuturi de tip amanet pentru o gamă largă de brand-uri de ceasuri de lux, cum ar fi: Omega, Tag Heuer, Rolex, Cartier, Ebel, Breitling, Patek Phillipe, Panerai, Audemars Piguet, Franck Muller şi altele.

Cand vorbim de ceasuri de lux, suntem printre putinii specialisti din Romania care stiu sa identifice cu adevarat valoarea unui ceas de calitate. Echipa noastra specializata va analiza ceasul pe care doriti sa il vindeti, va va asigura de autenticitatea acestuia si, in urma expertizei, va va oferi pretul corect.

In cazul in care nu sunteti siguri daca ceasul pe care il aveti de vanzare este sau nu valoros, noi suntem cei care il vom evalua si va vom da pretul corect. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aduceti ceasul pe care doriti sa il vindeti si plecati cu banii.

Nu va lasati pacaliti de impostori! Online Bazar ofera o gama larga de servicii si va garantam ca va vom oferi cel mai bun pret pe care il puteti obtine pe piata, avand in vedere ca lucram cat se poate de deschis si stim care este valoarea adevarata a obiectelor dumneavoastra.

Oferim corectitudine, profesionalism, confidentialitate !

 

Ceasuri populare:

Patek Philippe Cartier Rolex IWC Schaffhausen Panerai
Audemars Piguet Omega Breitling Chanel Chopard

 

Si nu uitati, la Online Bazar cumparam ceasuri de lux, ceasuri de firma originale.

 

Vizitati si site-urile … Cumpar Diamante si Cumpar Argint

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membre UE si care se vor aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru a procesa datele dumneavoastra personale in mod transparent si cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiati conform legii. --- Accept