Garantia produselor

Garantia produselor

1. Termenul de garantie pentru produsele achizitionate este de 30 zile calendaristice si se acorda in baza prezentarii facturii sau bonului fiscal si a certificatului de garantie. In cazul lipsei conformitatii produselor, consumatorul are dreptul de a solicita SC Online Bazar Amanet SRL aducerea la conformitate, fara plata, prin reparare.

2. Bijuteriile din aur sunt noi si nu provin din amanet. Produsele din categoriile electronice, ceasuri si genti sunt folosite si pot prezenta urme de uzura. In cazul produselor electronice, uneori, pot aparea defectiuni ascunse ce nu au putut fi depistate in cadrul testelor la care au fost supuse.

3. Nu se ofera garantie pentru durata de viata a acumulatorilor, deoarece sunt produse folosite.

4. In cazul ceasurilor achizitionate garantia nu se aplica pentru curea, bratara, carcasa, remontor, geam si baterie.

5. In cazul gentilor, eventualele defecte vor fi constatate la achizitie. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare. Garantia specificata la punctul 1. nu se aplica pentru aceste produse.

6. Garantia nu acopera consumabilele.

7. GARANTIA PRODUSULUI NU ACOPERA URMATOARELE SITUATII:

• Deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului datorate accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a altor factori independent de Producator.

• Utilizarea produsului in conditii neadecvate (ex. Tensiune de alimentare necorespunzatoare, impamantare inexistenta sau gresita, conectare la PC fara impamantare, actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate etc.)

• Utilizarea produsului in aplicatii ce necesita performante si calitati, altele decat cele oferite de clasa si scopul pentru care acest produs este destinat sau in afara specificatiilor sale tehnice

• Nerespectarea instructiunilor de utilizare sau instalare prevazute in manualul produsului

• Utilizarea de baterii, surse de alimentare sau accesorii, altele decat cele produse, aprobate sau recomandate de catre producator.

• Defectiunile software nu fac obiectul acestui certificat de garantie

• Schimbarea starii originale a produsului prin interventii neautorizate Reparatiile necesare pentru remedierea defectelor aparute ca urmare a motivelor de excludere din garantie nu vor fi executate de societatea SC Online Bazar Amanet SRL

7.1. Pentru bijuterii, vanzatorul garanteaza remedierea viciilor ascunse de fabricatie si neconcordanta cu caracteristicile obiectelor comandate, timp de 30 de zile, excluzand daunele cauzate de diverse accidente mecanice, lipsa de ingrijire, sau purtarea neadecvata a bijuteriilor, precum si nerespectarea indicatiilor existente in certificatul de garantie. Pentru modelele de bijuterii cu pietre (pretioase si/sau semipretioase), in cazul caderii acestora, vanzatorul va fixa pietrele, intr-un termen rezonabil, numai in cazul in care acest lucru nu este imputabil cumparatorului, dar nu isi asuma raspunderea pentru pierderea acestora. Pierderea pietrelor pretioase nu face obiectul garantiei, SC Online Bazar Amanet SRL neasumandu-si inlocuirea sau repararea bijuteriilor in acest caz. Componentele bijuteriilor, fabricate din alte materiale decat metale pretioase,pot fi sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice. Orice reparatie la bijuteriile ce se supun termenilor de garantie se va efectua in mod gratuit.

Reparatiile necesare pentru remedierea defectelor aparute ca urmare a motivelor de excludere din garantie nu vor fi executate de societatea SC Online Bazar Amanet SRL.

Bijuteria va fi reparata daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a bijuteriilor de catre cumparator. In cazul inlocuirii (survenite doar daca bijutieria nu se poate repara), veti primi un model similar, avand o valoare echivalenta sau mai mare, caz in care veti achita diferenta de pret.

Toate reclamatiile se primesc si se solutioneaza in Bucuresti, I.C. Bratianu nr.7, Sector 3 – Agentia Online Bazar Amanet.