PROMOTIE AMANET

La ONLINE BAZAR AMANET ai 0.3% comision pe zi pentru orice tip de electronice indiferent de suma imprumutata

Pretul de cumparare al aurului si argintului

Atunci cand iti evaluam metalul pretios, efectuam un test de gravura-acid pentru a ne asigura atat de autenticitate, cat si pentru a-i stabili valoarea. Suntem transparenti in ceea ce priveste preturile si le afisam atat pe site, cat si in agentiile noastre. Iata care sunt acestea:

PRETURI CUMPARARE AUR

PuritatePret aur
9k? RON
14k? RON
18k? RON

PRETURI CUMPARARE ARGINT

PuritatePret aur
700? RON
800? RON
925? RON
999

Beneficiile vanzarii metalelor pretioase catre ONLINE BAZAR AMANET

Indiferent de motivul pentru care vrei sa vinzi sau sa imprumuti metalele pretioase in regim de amanet, ai putea obtine banii de care ai nevoie.

Iti oferim posibilitatea de a-ti vinde sau amaneta bijuteriile din aur. Specialistii ONLINE BAZAR AMANET te pot ajuta si cu determinarea karatajului obiectelor tale pretioase. Multi dintre clientii nostri isi vand bijuteriile de aur vechi pentru a cumpara altele din agentiile ONLINE BAZAR AMANET. Consulta si pagina noastra de vanzari bijuterii din aur ca sa alegi un cadou deosebit pentru o persoana draga.

Ce trebuie sa stii inainte sa amanetezi sau sa vinzi metalul pretios 

Te asiguram ca suntem dispusi sa cumparam obiecte din aur sau argint masiv de orice tip, de la lingouri, lanturi, ceasuri , cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte, argint industrial etc. Procedura noastra de cumparare ofera clientilor nostri confortul care vine de la un magazin de amanet.

Pe toata durata contractului, clientul inca este proprietarul metalului pretios pe care il imprumuta in regim de amanet. Ne angajam sa il pastram in siguranta pana la achitarea imprumutului.

Agentiile ONLINE BAZAR AMANET